Miamania Post #1 - THE PASTELS

Miamania Post #1 - THE PASTELS

GHJYTUK

THE PASTELS

Τα παστέλ χρώματα είναι Νο.1 επιλογή για την άνοιξη! 

Κομμάτια σε παστέλ αποχρώσεις δημιουργούν είτε πιο κλασσικά είτε πιο μοντέρνα σύνολα. Οι παστέλ συνδυασμοί  που βλέπουμε την άνοιξη είναι πολλοί και μας δημιουργούν μία fun διάθεση.
Επιλέξτε ρούχα και αξεσουάρ που μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με κομμάτια που ήδη έχετε στη γκαρνταρόμπα σας, όπως ένα κλασικό τζιν παντελόνι ή ένα basic λευκό T-shirt. 
Έχουμε συγκεντρώσει κάποια παστέλ κομμάτια με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε την εμφάνιση που θέλετε υιοθετώντας την τάση με επιτυχία. Μπορείτε να έχετε ένα total look είτε κάποια key statement pieces για να είστε πάντα ενημερωμένες και in style!
Η επιλογή ενός αξεσουάρ σε παστελ τόνο σας επιτρέπει να υιοθετήσετε την τάση ώστε να είστε updated, ενώ αν επιλέξετε ένα φορέσετε ένα total look στις συγκεκριμένες αποχρώσεις θα έχετε δημιουργήσει ένα απολύτως bold look.
Tο ροζ σε όλες τις αποχρώσεις του είναι η εκδοχή και παράλληλα η επιλογή που βλέπουμε πιο συχνά, ενώ το baby blue, to mint και το παστελ κίτρινο ακολουθούν και αυτά με μεγάλη επιτυχία. 

Tips!
• Προσθέστε ένα λευκό ή μαύρο T-shirt από μέσα για day to night εμφανίσεις
• Για πιο casual μπορείτε να το με ένα ζευγάρι sneakers
• Αποφύγετε τα πολλά κοσμήματα
• Προτιμήστε ένα χρωματιστό clutch